Kohti aitoa itseä | Enchanted Life

Kohti aitoa itseä

Uuden Mestarikoulun koulutuksen löydät omalta sivultaan!

MEDITAATIOILLAT

Seuraava meditaatio- ja jutteluilta ti 19.2 klo 19-20, kotonani Kaijanpääntiellä. Ohjelmassa lyhyt meditaatio ja vapaata juttelua, tarjolla teetä ja pipareita. Tämän kertainen meditaatio mahdollisesti ilman kristallikulhoja, mutta ainakin rumpu on mukana illassa. Osallistumismaksu 5e/hlö. Tervetuloa!

Seuraava meditaatioilta on kevätpäiväntasauksena 20.3 klo 19 alkaen. Ilmojen salliessa voidaan olla ulkona. Lyhyt meditaatio ja vapaata juttelua. Osallistumismaksu 5e/hlö. Tervetuloa! Ilmoittauduthan etukäteen FB tapahtumasta tai watsup 050-4919624.

 


 

 


 

 


Kristallimeditaatiot

Oheisista videoista pääset kokeilemaan ihania kristallikulhomeditaatioita. Nämä näytteet ovat sinulle maksuttomia.   Huomioithan, että ryhmässä meditointi usein lisää kokemuksen voimakkuutta ja kulhot soivat livenä vieläkin kauniimmin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan meditoimaan kanssamme.

Jokaisessa meditaatiossa on mukana kristallikulhot, joiden sointi johdattaa meidät joko ohjatusti tai vain omalla värähtelyllään uusien mahdollisuuksien ja upeiden energioiden äärelle. Oviraha 10€.

Tule mukaan kokemaan itsesi aivan uudella tavalla! Ilmoittaudu: facebook tai tekstarilla 050 4919 624.

Maksutavat ja lisätiedot

 

Kaikkiin tapahtumiin käy toistaiseksi vain käteinen ellei muuta ilmoiteta.

Lisätiedot ja kyselyt sirpa(at)enchantedlife.fi tai 050 4919 624 / Sirpa

 

Kurssilaisten kokemuksia

Sirpan henkilökohtaisessa ohjauksessa opiskelin regressiohoitajaksi. Opetus koostui lähitapaamisista, harjoitushoidoista, tehtävistä, kirjallisesta opiskelumateriaalista ja keskusteluista. Yhteydenpito hoitui whatsupilla, sähköpostilla tai Facebookissa joustavasti tilanteen mukaan.

Annan Sirpalle täydet kymmenen pistettä ohjauksesta, jossa otettiin minun lähtötilanteeni huomioon ja edistyminen ja sen mukaan opetus muotoutui koko opetusjakson aikana joustavasti.

Sirpan pitkä kokemus regressiohoidoista ja kaikki tietämys olivat käytettävissäni. Ihan mahtavaa! Sain juuri sellaisen opetuksen mitä tarvitsinkin:)

saara.ripatti(at)gmail.com, p. 0443076630

Minusta oli alkanut tuntua, että halusin tietää enemmän siitä kuka  minä olen, miksi olen tänne tullut ja mitä elämältäni ylipäänsä  haluan. Niinpä googlettelin netistä vaihtoehtoja ja löysin Sirpa  Pihlajaniemen henkilökohtaisen ohjauksen.

Kiinnostuin kovasti ja  laitoin yhteydenottopyynnön. Pian Sirpa vastasikin ja sovittiin  ensimmäinen kartoitustapaaminen, joka ei vielä sitonut mihinkään. Tämä  oli mielestäni erittäin hyvä asia, että sai sitten rauhassa vielä  pohtia oliko tämä sopiva ohjaus minulle.

Kun pian tapaamisemme jälkeen  Sirpa laittoin sähköpostiini ehdotuksen siitä mitä henkilökohtaisesti  minulle suunnattu ohjaus sisältää ja kuinka edetään, ei minun  tarvinnut kauaa miettiä. Halusin hypätä mukaan houkuttavaan  seikkailuun oman itseni parempaan tuntemiseen. Puoli vuotta yhdessä Sirpan kanssa tätä tutkimusmatkaa tehden oli todellakin antoisaa eikä se jäänyt vain siihen.

Sirpalta sain työkalut siihen miten esim.  kuunnella omaa kehoa ja kuinka pääseen taas tasapainoon kun se  jostain syystä järkkyy. Olen iloinen siitä, että sain olla Sirpan ohjauksessa, koska se on vaikuttanut positiivisesti ihmissuhteisiini, työhöni, terveyteeni ja ennen kaikkea olen saanut sitä henkistä  kasvua, jota halusin. Ohjaus oli monipuolista ja tavoitteiden  saavuttamiseksi on mielestäni oltava valmis vähän menemään välillä  oman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta Sirpan määrätietoisessa ja  kannustavassa otteessa mikään ei tuntunut pelottavalta tai  ylitsepääsemättömältä. Kiitos Sirpa!

Kohti aitoa itseä kurssi: Tämä oli loistava kurssi, KIITOS! Lisää samantyyppistä kurssia vaan. Paljon tuli oivalluksia omasta mielestä ja kehosta sekä vastauksia mieltä askarruttaviin asioihin. Osaan suhtautua itseeni entistä paremmin jatkossa. Merja.

Kohti aitoa itseä kurssi:

Kiitos kokonaisvaltaisesta ja hyvästä kurssista. Ajateltavaa ja työstettävää vielä pitkään. Ajatuksia heräsi paljon!

Kurssille tullessa pelkäsin, että puhutaan asioista jotka tiedän jo. Sain asioihin uusia näkökulmia ja konkreettisia välineitä miten edetä.

Päivi

Henkilökohtainen ohjaus:

Autoit minua todella paljon ja olen ikuisesti kiitollinen keinoista joita käyttää senkin jälkeen. Lisäksi muistiinpanot puheluistamme ovat kerrattavissa vihkossa. 
Jakso oli intensiivinen ja meinasi muun elämän rinnalla tyhjentää akkuni kokonaan, mutta, maaliin päästiin kun terävämmällä tietoisuudella hiljensin elämäni vauhtia ja vaatimustasoa. 
Kirjoitin niitä keinoja ylös, en kaikkia, ja huomaan unohtavani yksityiskohtia. Eli, ne on hyvä aina kirjoittaa tai, jos ne voisi saada kirjoitettuna esim.jakson päätteeksi.  
En uskalla ajatella miten olisin selvinnyt syksystä ilman ohjausta. KIITOS. Terveisin Päivi

Pirjo

Designation

Syksystä 2016 kevääseen 2017 kävin Sirpan ja Reijan vetämää Mestarin avaimet -koulutusta. Jo tuolloin halusin muutosta yhteen elämänalueeseen, jonka koin vähän kuin sokeaksi pisteeksi itselleni. Kurssilla syttyi sydämessä uinunut ilon ja innostuksen kipinä omannäköisempää elämää kohtaan. Jälkeenpäin ajatellen tuntuu merkitykselliseltä viimeisenä kurssipäivänä laiturilla Hankasalmella asettamani 'tavoite' kokea ilon tunnetta elämässä. Sisimmästäni nousivat sanat: "Nyt ollaan matkalla, ensin mennään kotiin lepäämään ja sitten matka jatkuu."
 
Matkasta tuli ihana ja vuodesta 2018 muutosten vuosi! Marraskuussa 2018 huomasin olevani uuden edessä ja enää yksi seikka huolestutti minua uudenlaiseen arkeen astumisessa. Niinpä otin Sirpaan yhteyttä ja sovimme noin kuukauden mittaisesta henkilökohtaisesta ohjauksesta. Joulukuusta muodostui kiireinen, mutta ohjauksen sisältö räätälöitiin tilanteeseen sopivaksi. Opin myös luottamaan siihen, että oikea hetki harjoituksille ja meditaatioille tulee ihan itsestään. Ehkä hauskin kokemani meditaatio oli, kun olin tullut töistä kotiin ja tiesin Sirpan soittavan noin 15 minuutin kuluttua. Heittäydyin vain sängylle selälleni ja kotka tulikin jo noutamaan minut matkalle, jossa pääsin katsomaan pelkoani ja ratkaisua siihen. Tiedän, että tuo turvareitti on aina käytettävissäni, sille on vastine 'oikeassa elämässä'. Monia muita hyödyllisiä ja lumoavia asioita löysin ohjauksen aikana. Näin olen luottavaisin ja turvallisin mielin saanut astua uuteen elämänvaiheeseen. Lämmin kiitos kaikesta avustasi ja tuestasi, Sirpa!

Kulje kanssani kohti aitoa itseäsi!

Ole yhteydessä

Kaikki elämässä on seurausta tekemistäsi valinnoista.

Kun haluat muutosta, valitse toisin.

  • +358 (0)50 4919 624

  • sirpa@enchantedlife.fi

  • Hankasalmi ja Jyväskylä

Invalid Email
Invalid Number

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.