Kohti aitoa itseä | Enchanted Life

Kohti aitoa itseä

KOHTI AITOA ITSEÄ – koulutus

Tämä koulutus koostuu neljästä tapaamiskerrasta ja mahdollisista harjoituksista tapaamisten välillä.

La 10.8.2019 KEHO KERTOO klo 10-17

Ensimmäisessä jaksossa keskitymme siihen, kuinka keho keskustelee kanssasi, miten se kertoo sinulle KYLLÄ ja miten EI. Etsimme tietoa siitä mitä kehosi erilaiset ongelmat ja haitat, jopa sairaudet haluavat sinulle kertoa ja mitä voit tehdä tilanteen muuttamiseksi. Opit mitkä oikeasti ovat kehosi tehtävät arjessasi ja miten annat kehollesi mahdollisuuden toimia niissä asioissa, jotka sille kuuluvat. Jakso sisältää lyhyen vyöhyketerapiaa kotikäyttöön osion, ote harjoituksineen.

La 5.10.2019 MIELEN MAAILMA klo 10-17

Toisessa jaksossa keskitymme siihen mitkä asiat oikeasti ovat mielesi tehtäviä ja miten annat mielellesi näitä uusia tehtäviä, joita se ei ole kenties koskaan vielä päässyt tekemään. Saat konkreettisia ohjeita, miten rauhoitat mieltäsi ja miten luot siitä itsellesi parhaan ystävän, joka on paitsi luotettava niin myös aina valmiina iloon, nauruun ja seikkailuihin. Luomme sinulle sisäisen oman tilan, jota voit hyödyntää arkesi keskellä silloin kun tapahtuu jotakin yllättävää, joka vaikuttaa sisäiseen tasapainoosi.

La 7.12.2019 SYDÄMEN SYVYYDET klo 10-17

Kolmannella jaksolla avaudumme sydämen toiveisiin ja unelmiin. Saat tietoa sydäntietoisuudessa elämisestä ja opit avautumaan omalle tietoisuudellesi. Avaat suoran yhteyden siihen miksi olet syntynyt tänne ja mikä kenties on juuri sinun elämäntehtäväsi. Teemme yhdessä useita meditaatioita ja opettelemme tulkitsemaan viestejä ympäröivästä maailmasta. Tällä jaksolla ymmärrät syvemmin oman vastuusi elämästäsi ja tiedät kuinka voit luoda itse elämääsi kohti aitoa olemustasi.

La 1.2.2020 klo 10-17 LUOVUUDEN LUMOISSA

Neljännessä jaksossa keskitymme tunteisiin syvemmin ja luovuuden lisäämiseen elämässäsi. Tämä on todellinen luovuuden päivä, joten varustaudu rennoilla vaatteilla, joiden likaantuminenkaan ei haittaa ja antaudu sallivuudelle ja luovuudelle itsessäsi! Jakso sisältää liikettä, taidetta ja kirjoittamista.

Koulutuksen tapaamispaikka on Jyväskylässä ja se päätetään osallistujamäärän selvittyä. Ota päivään mukaan omat eväät. Tarjolla on kuitenkin teetä / kahvia ja jotakin pientä purtavaa päivän aikana.

Kun ostat kerralla paketin kaikkiin jaksoihin, niin saat jokaiseen jaksoon minulta sähköpostitse henkilökohtaista ohjausta. Tämä ohjaus sisältää 1-2 henkilökohtaista ohjausviestiä johonkin jaksolla käsiteltyyn aiheeseen. Aiheen saat valita itse.

Voit myös osallistua yhteen tai useampaan yksittäiseen jaksoon, mutta silloin, et voi saada näitä väliajalla olevia henkilökohtaisia ohjauksia samaan hintaan, mutta halutessasi voit ostaa sellaisen erikseen.

Osallistumismaksu 111€ / hlö / jakso. Maksetaan etukäteen ostamalla ko.jakso verkkokaupastani tai maksamalla jakso tililleni viimeistään jaksoviikon maanantaina.

Osallistutko kaikkiin? Valitse silloin hieman edullisempi kokopaketti verkkokaupastani tai tililleni maksettuna hintaan 400€.

Erillinen henkilökohtainen ohjaus yhteen jaksoon johon olet jo osallistunut sähköpostitse hintaan 59€ Lisätiedot ja kysymykset sirpa(at)enchantedlife.fi  tai puh. 050 4919 624

MEDITAATIOILLAT

Meditaatioillat ovat toistaiseksi tauolla. Näillä näkymin seuraava pidetään kesällä pihamajassamme. Seuraahan ilmoittelua.

 


 

 


 

 


Kristallimeditaatiot

Oheisista videoista pääset kokeilemaan ihania kristallikulhomeditaatioita. Nämä näytteet ovat sinulle maksuttomia.   Huomioithan, että ryhmässä meditointi usein lisää kokemuksen voimakkuutta ja kulhot soivat livenä vieläkin kauniimmin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan meditoimaan kanssamme.

Jokaisessa meditaatiossa on mukana kristallikulhot, joiden sointi johdattaa meidät joko ohjatusti tai vain omalla värähtelyllään uusien mahdollisuuksien ja upeiden energioiden äärelle. Oviraha 10€.

Tule mukaan kokemaan itsesi aivan uudella tavalla! Ilmoittaudu: facebook tai tekstarilla 050 4919 624.

Maksutavat ja lisätiedot

 

Kaikkiin tapahtumiin käy toistaiseksi vain käteinen ellei muuta ilmoiteta.

Lisätiedot ja kyselyt sirpa(at)enchantedlife.fi tai 050 4919 624 / Sirpa

 

Kurssilaisten kokemuksia

Sirpan henkilökohtaisessa ohjauksessa opiskelin regressiohoitajaksi. Opetus koostui lähitapaamisista, harjoitushoidoista, tehtävistä, kirjallisesta opiskelumateriaalista ja keskusteluista. Yhteydenpito hoitui whatsupilla, sähköpostilla tai Facebookissa joustavasti tilanteen mukaan.

Annan Sirpalle täydet kymmenen pistettä ohjauksesta, jossa otettiin minun lähtötilanteeni huomioon ja edistyminen ja sen mukaan opetus muotoutui koko opetusjakson aikana joustavasti.

Sirpan pitkä kokemus regressiohoidoista ja kaikki tietämys olivat käytettävissäni. Ihan mahtavaa! Sain juuri sellaisen opetuksen mitä tarvitsinkin:)

saara.ripatti(at)gmail.com, p. 0443076630

Minusta oli alkanut tuntua, että halusin tietää enemmän siitä kuka  minä olen, miksi olen tänne tullut ja mitä elämältäni ylipäänsä  haluan. Niinpä googlettelin netistä vaihtoehtoja ja löysin Sirpa  Pihlajaniemen henkilökohtaisen ohjauksen.

Kiinnostuin kovasti ja  laitoin yhteydenottopyynnön. Pian Sirpa vastasikin ja sovittiin  ensimmäinen kartoitustapaaminen, joka ei vielä sitonut mihinkään. Tämä  oli mielestäni erittäin hyvä asia, että sai sitten rauhassa vielä  pohtia oliko tämä sopiva ohjaus minulle.

Kun pian tapaamisemme jälkeen  Sirpa laittoin sähköpostiini ehdotuksen siitä mitä henkilökohtaisesti  minulle suunnattu ohjaus sisältää ja kuinka edetään, ei minun  tarvinnut kauaa miettiä. Halusin hypätä mukaan houkuttavaan  seikkailuun oman itseni parempaan tuntemiseen. Puoli vuotta yhdessä Sirpan kanssa tätä tutkimusmatkaa tehden oli todellakin antoisaa eikä se jäänyt vain siihen.

Sirpalta sain työkalut siihen miten esim.  kuunnella omaa kehoa ja kuinka pääseen taas tasapainoon kun se  jostain syystä järkkyy. Olen iloinen siitä, että sain olla Sirpan ohjauksessa, koska se on vaikuttanut positiivisesti ihmissuhteisiini, työhöni, terveyteeni ja ennen kaikkea olen saanut sitä henkistä  kasvua, jota halusin. Ohjaus oli monipuolista ja tavoitteiden  saavuttamiseksi on mielestäni oltava valmis vähän menemään välillä  oman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta Sirpan määrätietoisessa ja  kannustavassa otteessa mikään ei tuntunut pelottavalta tai  ylitsepääsemättömältä. Kiitos Sirpa!

Kohti aitoa itseä kurssi: Tämä oli loistava kurssi, KIITOS! Lisää samantyyppistä kurssia vaan. Paljon tuli oivalluksia omasta mielestä ja kehosta sekä vastauksia mieltä askarruttaviin asioihin. Osaan suhtautua itseeni entistä paremmin jatkossa. Merja.

Kohti aitoa itseä kurssi:

Kiitos kokonaisvaltaisesta ja hyvästä kurssista. Ajateltavaa ja työstettävää vielä pitkään. Ajatuksia heräsi paljon!

Kurssille tullessa pelkäsin, että puhutaan asioista jotka tiedän jo. Sain asioihin uusia näkökulmia ja konkreettisia välineitä miten edetä.

Päivi

Henkilökohtainen ohjaus:

Autoit minua todella paljon ja olen ikuisesti kiitollinen keinoista joita käyttää senkin jälkeen. Lisäksi muistiinpanot puheluistamme ovat kerrattavissa vihkossa. 
Jakso oli intensiivinen ja meinasi muun elämän rinnalla tyhjentää akkuni kokonaan, mutta, maaliin päästiin kun terävämmällä tietoisuudella hiljensin elämäni vauhtia ja vaatimustasoa. 
Kirjoitin niitä keinoja ylös, en kaikkia, ja huomaan unohtavani yksityiskohtia. Eli, ne on hyvä aina kirjoittaa tai, jos ne voisi saada kirjoitettuna esim.jakson päätteeksi.  
En uskalla ajatella miten olisin selvinnyt syksystä ilman ohjausta. KIITOS. Terveisin Päivi

Pirjo

12/2018

Syksystä 2016 kevääseen 2017 kävin Sirpan ja Reijan vetämää Mestarin avaimet -koulutusta. Jo tuolloin halusin muutosta yhteen elämänalueeseen, jonka koin vähän kuin sokeaksi pisteeksi itselleni. Kurssilla syttyi sydämessä uinunut ilon ja innostuksen kipinä omannäköisempää elämää kohtaan. Jälkeenpäin ajatellen tuntuu merkitykselliseltä viimeisenä kurssipäivänä laiturilla Hankasalmella asettamani 'tavoite' kokea ilon tunnetta elämässä. Sisimmästäni nousivat sanat: "Nyt ollaan matkalla, ensin mennään kotiin lepäämään ja sitten matka jatkuu."
 
Matkasta tuli ihana ja vuodesta 2018 muutosten vuosi! Marraskuussa 2018 huomasin olevani uuden edessä ja enää yksi seikka huolestutti minua uudenlaiseen arkeen astumisessa. Niinpä otin Sirpaan yhteyttä ja sovimme noin kuukauden mittaisesta henkilökohtaisesta ohjauksesta. Joulukuusta muodostui kiireinen, mutta ohjauksen sisältö räätälöitiin tilanteeseen sopivaksi. Opin myös luottamaan siihen, että oikea hetki harjoituksille ja meditaatioille tulee ihan itsestään. Ehkä hauskin kokemani meditaatio oli, kun olin tullut töistä kotiin ja tiesin Sirpan soittavan noin 15 minuutin kuluttua. Heittäydyin vain sängylle selälleni ja kotka tulikin jo noutamaan minut matkalle, jossa pääsin katsomaan pelkoani ja ratkaisua siihen. Tiedän, että tuo turvareitti on aina käytettävissäni, sille on vastine 'oikeassa elämässä'. Monia muita hyödyllisiä ja lumoavia asioita löysin ohjauksen aikana. Näin olen luottavaisin ja turvallisin mielin saanut astua uuteen elämänvaiheeseen. Lämmin kiitos kaikesta avustasi ja tuestasi, Sirpa!

Anne Rajala

4/2019

Sydämellinen kiitos kannustavasta, lämminhenkisestä ohjauksestasi. Harjoitukset olivat juuri oikeanlaisia ja niillä oli yhdessä ohjauksesi kanssa valtava vaikutus edistymiseeni, oman itseni löytämiseen sekä elämäni ja ajattelutapani muuttamiseen paremmaksi.

Itsessäni tapahtunut muutos yhden kuukauden aikana on ollut ihan huikea. Olo on muuttunut uupuneesta ja epävarmasta ihmisestä iloiseksi, onnelliseksi ja vahvaksi ihmiseksi. Olen oppinut kuuntelemaan itseäni ihan eritavalla kuin ennen, sekä toimimaan omaa hyvinvointiani tukevalla tavalla. Olen oppinut rakastamaan ja arvostamaan itseäni aiempaa enemmän, uskallan vihdoin olla se joka olen.

Kiitos Sirpa <3

Päivi Kivinoro

8/2018-1/2019

Kaikki oli hiljaista ja pimeää sisimmissäni ja en juurikaan liikkunut kotoa mihinkään muualle kuin pakolliset kauppa reissut pari kertaa viikossa avustajani kanssa. Unelmat ja haaveeni olin haudannut jo kauan sitten. Tunteeni olin jäädyttänyt johonkin tai sitten en vain enää tuntenut mitään. Niin totaalisen masentunut olin.

Eikä tämä ollut eka kerta elämässäni,   kun koin tämän. Olin ollut masentunut aiemminkin monen monta kertaa ja lääkärit niin mielellään vain määräävät lääkkeitä. Yksi epäonnistunut vuoden Kelan osittain kustantama terapiajakso ei auttanut minua, kuin sinä hetkenä, kun sitä kävin. Ilmeisesti ei päästy asian ytimeen.

Ystäväni vei minut viimein tapaamaan Sirpa Pihlajaniemeä ja sain häneltä heti energia hoidon, jonka aikana itkin koko ajan. Itkeminen tuntui hyvältä ja vihdoinkin tunsin tunteen, surun. Siitä alkoi yhteistyömme.

Minä asun Tampereella ja Sirpa Jyväskylässä. Sirpa ehdotti, että voimme tehdä terapia työskentelyä puhelimitse ja luettavat tekstit ja tehtävät hän laittaa sähköpostiini. Olin aluksi kovin epäileväinen, että miten terapia työtä voi tehdä puhelimen välityksellä. Mutta se oli loppujen lopuksi tosi upee juttu. Pystyin hoitamaan itseäni kotona, lähtemättä minnekään. Todellakin, minä itse tein sen henkisen työn ja Sirpa ohjasi siinä minua. Eri tunteita ja kipeitä tilanteita jouduin käsittelemään uudestaan, mutta se oli tosi puhdistavaa työtä.

Alussa, kun olin väsynyt enkä juuri liikkunut missään, niin päivittäiset puhelut ja tehtävät toivat ankeaan arkeeni toivottua toimintaa. Ja nyt jälkikäteen tajuan, että minun ei tarvinnut lähteä kotoa terapeutin vastaanotolle, vaan oli mielestäni helpompaakin kertoa itsestään ja tunteistaan puhelimen välityksellä, kun ei istuttu vastakkain. Tärkeää oli, että luotin Sirpaan ja uskalsin avautua sellaisista asioista, joita en ollut kertonut kenellekään.

Jo parissa viikossa vointini alkoi kohentua, pidimme tiiviisti yhteyttä Sirpan kanssa 3-4 kertaa viikossa ensimmäinen kuukauden aikana. Tajusin heti, että työskentely tapa oli niin tiivis, ettei missään muussa terapiassa pystytä tällaiseen henkilökohtaiseen ja tiiviiseen yhteyden pitoon, kuin mitä koin Sirpa Pihlajaniemen kanssa.

 Sirpa lähetti minulle tekstejä luettavaksi ja niistä nousi kysymyksiä. Normaalin elämän tilanteet missä nousi minulle käsiteltäviä asioita niin niitä purettiin heti, ja se olikin tosi hyvä juttu sillä mistä niitä olisi enää viikon päästä muistanut. Ja jos joku asia tai tilanne vaati heti keskustelua ja sen purkamista , niin laitoin Sirpalle whatsup viestin ja hän soitti takaisin heti kun pystyi. Voiko enää parempaa tai henkilökohtaisempaa apua ja terapiaa saada ?

Toipuminen ja parantuminen tapahtui  niin nopeasti, etten meinannut itsekään pysyä tahdissa mukana. Yhteistyömme kesti puoli vuotta. Kuukausi kerrallaan käytiin eri asioita läpi. Sirpa oli jaksottanut hyvin eri terapia osiot. Korostan vielä, että Luottamus välillämme oli yksi suuri tekijä terapian onnistumiseen. Tein kaikki mitä Sirpa pyysi tekemään tai sanoi, vaikka välillä tuntui hassultakin jokin tehtävä.

Terapian myötä minulla alkoi uusi elämä, itsensä rakastaminen, iloaan seuraten. Olen aloittanut etäopiskelun ihan uudella alalla. Vihdoin tunnen, että elän Itseäni varten. Matkani jatkuu ja hyvä niin, valmiita meistä ei tule koskaan ja sehän tästä matkasta tekeekin niin jännittävän. Seuraan Iloani.

 Ystävällisesti, Päivi Kivinoro

Tuula

4/2019

Olen tutustunut Sirpaan käytyäni useammassa hänen pitämässään koulutuksessa ja vakuuttuneena hänen taidoistaan olikin luontevaa pyytää Sirpaa auttamaan minua pitkäaikaisen terveysongelmani kanssa. Kuukauden mittaisessa ohjauksessa sain mm. hoitoa ja harjoituksia/tehtäviä, joita purettiin sähköpostein ja puheluin.

Jakson aikana sain paljon uutta ymmärrystä itsestäni ja toimintatavoistani ja sen lisäksi hyviä vinkkejä ja helppoja työkaluja siihen, miten jatkaa työskentelyä itsenäisesti eteenpäin varsinaisen ohjausjakson jälkeen. Matkan varrella terveysongelmanikin alkoi helpottaa. En olisi itsekseni päässyt näin hienoihin tuloksiin ja vielä näin lyhyessä ajassa.

Kiitos Sirpa!

Tuula

Mirva

4-5/2019

Kuuden viikon antoisa ohjaustyöskentely Sirpan kanssa

sai minut pysähtymään itseni äärelle, kohtaamaan kipuni ja vahvuuteni.

Häneltä sain välineitä siihen, miten kuunnella oman minän ja kehon viestejä

sekä ymmärryksen siihen, että kaikki on jo minussa ja se kaikki on mahdollista ottaa käyttöön.

Sirpan ja häneltä saadun ohjauksen ansiosta olen päässyt jumitilanteestani pois,

saanut rohkeutta lähteä kulkemaan kohti unelmiani ja konkreettisesti muuttamaan kulkuni suuntaa.

 

Lämpimästi suosittelen Sirpan ohjaustyöskentelyyn lähtemistä

ja

kaikella rakkaudella olen kiitollinen sinulle Sirpa Pihlajaniemi!

 

Mirva Arposuo / 2019

Kulje kanssani kohti aitoa itseäsi!

Ole yhteydessä

Kaikki elämässä on seurausta tekemistäsi valinnoista.

Kun haluat muutosta, valitse toisin.

  • +358 (0)50 4919 624

  • sirpa@enchantedlife.fi

  • Hankasalmi ja Jyväskylä

Invalid Email
Invalid Number

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.