Kohti aitoa itseä | Enchanted Life

Kohti aitoa itseä

MEDITAATIOILLAT

Seuraava on ti 17.7 klo 19 - 20 Ohjattu meditaatio kristallisoinnuin ja rummun säestyksellä. Osallistumismaksu 10€ sisältää teen. Sään salliessa meditaatio pidetään pihamajassa. Ilmoittaudu mukaan Facen tapahtumista tai tekstarilla 050-4919 624. Tervetuloa!

Koulutukset

UUSI Eheyttävä tarinani -kurssi
Tule mukaan kokemaan oma tarinasi uudella tavalla! Päivän aikana muistat maalausten, kirjoitusten, pohdintojen ja liikkeen kautta, että olet jo ehjä ja valmis. Kokonainen. Päivän aikana jaat tarinastasi muille vain sen minkä koet hyväksi. Osallistuaksesi et tarvitse mitään ennakkotietoja tai taitoja, halu muistaa kuka oikeasti ole, on tarpeeksi!
Osallistumismaksu 80€ sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet, teetä ja pientä purtavaa. Ota muuten omat eväät. Mukaan mahtuu noin 8 henkilöä. Järjestän samansisältöisen kurssin useampana eri päivänä, joten ilmoittaudu mukaan itsellesi sopivimpaan päivään joko sirpa@enchantedlife.fi tai 050-4919 624. KURSSIPAIKKA: Enchanted Life / Enchanted Villa, Kaijanpääntie 47, 40270 Palokka
Päivä toteutuu vähintään 3 osallistujalla. Jos tarvitset kyytiä keskustasta tai voit sitä tarjota, kerro minulle niin voin välittää tiedon muille. Lämpimästi tervetuloa! Katso alempaa kuva kotonamme olevasta kurssi- ja retriittipaikastamme. KURSSIPÄIVÄT klo 11-16 aina, pvm  ti 17.7, su 22.7 tai to 26.7

 

Ohjaukset

 

Henkilökohtainen ohjaus kohti aitoa itseä! 

TARJOUS! Henskilökohtainen ohjaus 1kk 130€, 2kk ohjaus 115€/kk ja 3kk ohjaus 100€/kk!

Alla on esimerkki henkilökohtaisesta ohjauksesta, mutta voin tehdä sinulle lyhyemmän tai pidemmänkin ohjelman aivan sinun tarpeidesi mukaisesti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle oma ohjelma!

Henkilökohtainen ohjaus sisältää 7 tehoviikon ohjaukset jaoteltuna kolmelle kuukaudelle!

Ohjaus muokataan täysin sinun tarpeidesi mukaan, mutta pohjalla käytetään tässä mainittuja osioita sopivasti muunneltuna.

Ohjaus tapahtuu pääosin puhelimitse sekä sähköpostilla saamiesi tekstien ja tehtävien avulla. Voit siis asua aivan missä päin Suomea tahansa.  

Ohjauksessa 2 viikkoa keskitymme siihen, kuinka kuuntelet kehoasi, millä tavoilla juuri sinun kehosi keskustelee, mitä sairaudet ja ongelmat haluavat kertoa sinulle ja mitä voit itse tehdä tilanteesi muuttamiseksi.

2 viikkoa keskitymme tarkastelemaan mieltäsi. Kuinka äänekäs ja vilkas mieli sinulla on, miten saat mielesi rauhoitettua ja annat mielellesi mahdollisuuden palata tekemään sitä, mikä oikeasti on sen tehtävä -luomaan uutta!

2 viikkoa pyhitetään sydämesi toiveille ja tunnemaailmallesi. Selvitetään mitä vielä piilotat sisääsi ja mitä tunteita et uskalla kohdata. Tällä jaksolla annetaan unelmillesi siivet!

Viimeinen, seitsemäs viikko jätetään sinun valittavaksesi. Kerrot missä asioissa koet vielä tarvitsevasi lisää ohjausta ja minä autan sinua. Saat myös pieniä kotitehtäviä tehtäväksesi koko ohjauksen ajan. (ohjausten arvo 160€)

Ohjaukseen kuuluu yksi soittoaika/viikko (12 soittoa), kesto noin 30-45 min ja rajattomasti sähköposti- tai wats up viestejä ohjauksen tiimoilta (tämän osion arvo 360€)

Ohjauspaketin hinta on 330€  (paketin arvo 520€) Voit maksaa ohjauksen 1-3 erässä valintasi mukaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sirpa@enchantedlife.fi 


Hoidot

Drum Healing - Rumpuhoito, 1h, 60€

Energiahoito upean Mount Shastalta tuodun intiaanirummun säestyksellä! Rummutus avaa sisäisiä lukkojasi, helpottaa kehosi jännitystiloja ja nostaa parannettavaksi asioita, jotka ovat olleet piilossa jopa itseltäsi. Hoito on voimaannuttava ja parantava.

Vyöhyketerapia 30-40 min / 40 €


Ajanvaraukset

Varaa aika hoitoihin tästä:

 

 


Kristallimeditaatiot

Meditaatioillat Jyväskylässä Hannikaisenkatu 27-29/ c/o Gristal tai Hankasalmella.  Osallistua ohjattuun, kristallikulhoilla säestettyyn  mielikuvamatkaan. Tarjolla teetä ja pipareita.  Löydät seuraavien meditaatioiden ajat ajankohtaista osiosta tai Facebook sivuiltani. Ilmoittautuminen sirpa(at)enchantedlife.fi tai Facebookin tapahtuman kautta. Osallistumismaksu 10e.

Oheisista videoista pääset kokeilemaan ihania kristallikulhomeditaatioita. Nämä näytteet ovat sinulle maksuttomia.   Huomioithan, että ryhmässä meditointi usein lisää kokemuksen voimakkuutta ja kulhot soivat livenä vieläkin kauniimmin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan meditoimaan kanssamme.

Jokaisessa meditaatiossa on mukana kristallikulhot, joiden sointi johdattaa meidät joko ohjatusti tai vain omalla värähtelyllään uusien mahdollisuuksien ja upeiden energioiden äärelle. Oviraha 10€.

Tule mukaan kokemaan itsesi aivan uudella tavalla! Ilmoittaudu: facebook tai tekstarilla 050 4919 624.

Maksutavat ja lisätiedot

 

Kaikkiin tapahtumiin käy toistaiseksi vain käteinen ellei muuta ilmoiteta.

Lisätiedot ja kyselyt sirpa(at)enchantedlife.fi tai 050 4919 624 / Sirpa

 

Kurssilaisten kokemuksia

Sirpan henkilökohtaisessa ohjauksessa opiskelin regressiohoitajaksi. Opetus koostui lähitapaamisista, harjoitushoidoista, tehtävistä, kirjallisesta opiskelumateriaalista ja keskusteluista. Yhteydenpito hoitui whatsupilla, sähköpostilla tai Facebookissa joustavasti tilanteen mukaan.

Annan Sirpalle täydet kymmenen pistettä ohjauksesta, jossa otettiin minun lähtötilanteeni huomioon ja edistyminen ja sen mukaan opetus muotoutui koko opetusjakson aikana joustavasti.

Sirpan pitkä kokemus regressiohoidoista ja kaikki tietämys olivat käytettävissäni. Ihan mahtavaa! Sain juuri sellaisen opetuksen mitä tarvitsinkin:)

saara.ripatti(at)gmail.com, p. 0443076630

Minusta oli alkanut tuntua, että halusin tietää enemmän siitä kuka  minä olen, miksi olen tänne tullut ja mitä elämältäni ylipäänsä  haluan. Niinpä googlettelin netistä vaihtoehtoja ja löysin Sirpa  Pihlajaniemen henkilökohtaisen ohjauksen.

Kiinnostuin kovasti ja  laitoin yhteydenottopyynnön. Pian Sirpa vastasikin ja sovittiin  ensimmäinen kartoitustapaaminen, joka ei vielä sitonut mihinkään. Tämä  oli mielestäni erittäin hyvä asia, että sai sitten rauhassa vielä  pohtia oliko tämä sopiva ohjaus minulle.

Kun pian tapaamisemme jälkeen  Sirpa laittoin sähköpostiini ehdotuksen siitä mitä henkilökohtaisesti  minulle suunnattu ohjaus sisältää ja kuinka edetään, ei minun  tarvinnut kauaa miettiä. Halusin hypätä mukaan houkuttavaan  seikkailuun oman itseni parempaan tuntemiseen. Puoli vuotta yhdessä Sirpan kanssa tätä tutkimusmatkaa tehden oli todellakin antoisaa eikä se jäänyt vain siihen.

Sirpalta sain työkalut siihen miten esim.  kuunnella omaa kehoa ja kuinka pääseen taas tasapainoon kun se  jostain syystä järkkyy. Olen iloinen siitä, että sain olla Sirpan ohjauksessa, koska se on vaikuttanut positiivisesti ihmissuhteisiini, työhöni, terveyteeni ja ennen kaikkea olen saanut sitä henkistä  kasvua, jota halusin. Ohjaus oli monipuolista ja tavoitteiden  saavuttamiseksi on mielestäni oltava valmis vähän menemään välillä  oman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta Sirpan määrätietoisessa ja  kannustavassa otteessa mikään ei tuntunut pelottavalta tai  ylitsepääsemättömältä. Kiitos Sirpa!

Kohti aitoa itseä kurssi: Tämä oli loistava kurssi, KIITOS! Lisää samantyyppistä kurssia vaan. Paljon tuli oivalluksia omasta mielestä ja kehosta sekä vastauksia mieltä askarruttaviin asioihin. Osaan suhtautua itseeni entistä paremmin jatkossa. Merja.

Kohti aitoa itseä kurssi:

Kiitos kokonaisvaltaisesta ja hyvästä kurssista. Ajateltavaa ja työstettävää vielä pitkään. Ajatuksia heräsi paljon!

Kurssille tullessa pelkäsin, että puhutaan asioista jotka tiedän jo. Sain asioihin uusia näkökulmia ja konkreettisia välineitä miten edetä.

Kulje kanssani kohti aitoa itseäsi!

Ole yhteydessä

Kaikki elämässä on seurausta tekemistäsi valinnoista.

Kun haluat muutosta, valitse toisin.

  • +358 (0)50 4919 624

  • sirpa@enchantedlife.fi

  • Hankasalmi ja Jyväskylä

Invalid Email
Invalid Number

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.