Mestarikoulu | Enchanted Life

Matkat

Kesälle 2020 Kalifornian kiertomatka

Voi hyvin - kehon, mielen ja sielun matka Pohjois-Kaliforniaan 1.-17.6.2020

San Francisco-Point Reyes-Mendocino-Eureka- MOUNT SHASTA-Sacramento-San Francisco

Hyvinvointimatka ravitsee ja eheyttää kehoasi, virkistää ja rauhoittaa mieltäsi sekä ilahduttaa ja sykähdyttää sieluasi. Tämä matka on täysin alkoholiton, jotta voit rauhassa keskittyä omaan hyvinvointiisi kokonaisvaltaisesti.

Tule mukaan valloittavalle matkalle, jolla koet itsesi aivan uusilla tasoilla.

Lämpimästi tervetuloa!

Kaikki ohjelmassa mainittu sisältyy matkan hintaan. Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin tilanteiden niin vaatiessa.

Kehollesi matka tarjoaa kevyitä vaelluksia, terveellistä ruokaa, mineraalikylpyjä ja hemmottelua.

Mielellesi matka tarjoaa tasapainottumista, uskomattomia maisemia, mielenkiintoisia keskusteluja ja täydellistä irtautumista arjesta.

Sielullesi matka tarjoaa yhteyttä toisiin sieluihin, aidon olemuksen esiintulemista ja oman sydänyhteytesi laajenemista.

Matkan ohjaajina toimivat Sirpa Pihlajaniemi ja Jussi Sorell.

Sirpan tehtävinä matkalla ovat iltameditaatiot, korttitulkinnat halukkaille, sydänyhteydellä sinun asioidesi kuuntelu ja tarvittaessa neuvonta sekä matkan käytännön järjestelyt. Sirpalle tämä on jo 8.s matka Kaliforniaan ja hänen miehelleen Jussille 6.s

Jussin tehtäviin kuuluvat juttelut ja huumorin ylläpito, kehotietoisuudessa opastaminen ja ryhmän autokuskina toimiminen.

Matkan aikana voit myös ostaa Jussilta kalevalaisen jäsenkorjauksen hoidon erikseen.

Matkalle mahtuu mukaan 10 ensiksi ilmoittautunutta.

Ennakkomaksu maksetaan tilille heti ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova ja ennakkomaksu palautetaan vain, jos matkan järjestäjä itse joutuu perumaan matkan.

Jokaisella tulee olla myös oma matkavakuutus voimassa koko matkan ajan.

Esta-viisumit sisältyvät matkan hintaan ja matkan ohjaaja huolehtii niiden hankkimisesta.

Huomioithan, että sinulla tulee olla passi, joka on voimassa vähintään 3 kk matkan jälkeenkin.

Koska autossa on tilaa vain muutamille laukuille, niin matkustamme PELKILLÄ KÄSIMATKATAVAROILLA! Saat tähän tarkemmat ohjeet ennen matkaa. Mount Shastan matkakodissamme pääset pesemään pyykkiä.

Lämpötila kesäkuussa Pohjois-Kaliforniassa on 15-30 astetta, joten pärjäät mainiosti kevyellä varustuksella ja retkikohteissa riittävät lenkkarit erinomaisesti.

Järjestämme livetapaamisia netissä ennen matkaa ja perustamme myös oman FB ryhmän matkaan lähtijöille ja siellä pääset kyselemään ja fiilistelemään jo ennen matkaa.

Majoittuminen

Majoittuminen on kahden hengen huoneissa ja amerikkalaiseen tyyliin vuoteet ovat useimmiten parivuoteita. Leveys niissä on 160-180cm, joten niihin mahtuu kyllä mukavasti. Jos mieluummin haluat oman huoneen, niin se onnistuu kyllä lisämaksusta. Valitettavasti tällöin joissakin majoituskohteissa majoitut kokonaan eri paikassa kuin muut, koska kaikissa majoituskohteissa ei 1hh mahdollisuutta ole. Kerro toiveesi ilmoittautumisen yhteydessä. Ohjelmasta näet tarkemmin missä pääset majoittumaan samassa rakennuksessa kuin muut ja missä jossakin muualla.

Olemme suunnitelleet matkan niin, että se on sinulle upea irtautuminen arjesta ja kiireestä ja niin, että matka tukee kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Pientä luksustakin olemme ripotelleet sinne tänne pitkin matkaa. Osan niistä pidämme yllätyksenä.

Ruokailut

Muista kuin ohjelmassa mainituista ruokailuista jokainen huolehtii itse. Ruokaan kannattaa varata noin 30$ / päivä / hlö.

Matkalla

Aloitamme matkan Helsingistä Finnairin suoralla lennolla San Franciscoon, josta haemme vuokra-auton matkamme ajaksi. Ajamme San Franciscosta rannikkoa pitkin pohjoiseen, aina Eurekaan saakka.

Matkalla näet niin merta, punapuumetsiä, majakoita kuin intiaaniperinnettäkin.

Eurekasta ajamme intiaanireservaatin ja vanhan lännenkylän kautta Reddingiin, josta jatkamme vielä samana päivänä matkaa Shastalle.

Matkan pisin pysähdys on iki-ihanassa Mount Shastan kaupungissa. Kaupungin maamerkki on Mt.Shasta vuori, joka ottaa avosylin vastaan jokaisen tulijan. Teemme monia retkiä lähiympäristöön ja täällä voit viettää vapaapäiviä upeissa ja kohottavissa energioissa. Täällä vuokraamme talon käyttöömme ja pääset myös pyykkäämään jo reissussa rähjääntyneet vaatteesi. Talossa on myös wi-fi käytössämme. Jos asut muualla (1hh), niin tapaamiset ovat talolla ja pääset myös pyykille sinne.

Olohuoneen ikkunoista katsot suoraan vuorelle, joka on näin läsnä koko oleskelumme ajan.

Mount Shasta on kristallien ja muiden kivien paratiisi. Lähes jokaisessa kadun kulmassa on pieni kivikauppa. Ihmiset Mount Shastalla ovat avoimia ja ystävällisiä. Majapaikastamme on mukava kävelymatka kaupungille ja pääset sinne helposti vapaa päivinä milloin haluat.

Ja kun puhutaan Mount Shastasta niin on pakko mainita Berryvale. Luomukauppa, jossa kaikki tuotteet ovat luomua tai ekologisesti tuotettua (vaatteet ym) ja tuon kaupan ilmapiiri…. se sinun on koettava itse <3

Shastalta jatkamme matkaa Sacramentoon, jossa vietämme upeissa puitteissa kaksi yötä valmistautuen kotimatkaan.

Meditaatiot ja Sirpan tulkinnat / ohjaus

Ajalla 3.-14.6 sinun on mahdollista osallistua iltameditaatioon aina klo 19, mikäli olemme jo silloin palanneet retkiltä majapaikkaamme.  Matkan hintaan kuuluu myös Sirpalta yksi korttitulkinta ja/tai ohjaus valitsemaasi aiheeseen henkilökohtaisesti. Varaa aika näihin paikan päällä kysymällä.

Ohjattuun ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista eikä sinun tarvitse erikseen ilmoittaa, jos et halua osallistua johonkin. Mutta ainakin siirtymäpäivinä kannattaa olla paikalla 😊  Jokainen huolehtii itse, että on aina oikeaan aikaan paikalla. Huomioithan, että ennakkoon ilmoitettu ohjelma saattaa muuttua matkan aikana. Ohjatusta ohjelmasta poisjääminen ei muuta matkasi hintaa.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Jos matka rasittaa kehoasi, voit varata Jussilta ajan kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Hinta matkan aikana osallistujille on 60$ (norm.75€)

Matkan hinta

Hinta sisältää lennot, viisumit, vuokra-auton kuljetuksineen, majoitukset, ohjatun ohjelman ja ohjelmassa mainitut ruokailut.

Early Bird hinta, kun varaat matkasi 9.9.2019 mennessä on 3490€

Ajalla 10.9 – 10.12.2019 hinta on 3690€

EarlyBird hintaan kuuluu lennolle Economy Comfort istumapaikka, joka on hieman normipaikkoja tilavampi ja sisältää myös unimaskin ja vastamelukuulokkeet, jotka tekevät matkasta piirun verran mukavamman.

Myöhemmin ilmoittautuneet pääsevät järjestyksessä myös näille paikoille, jos niitä vain on vielä vapaana silloin.

Ennakkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä 790€. Ilmoittautuminen on sitova.

Eräpäivällä 10.12 maksetaan 1350 tai 1450 € ja

eräpäivällä 28.2 2020 maksetaan loput 1350€ tai 1450€ riippuen ilmoittautumispäivästäsi.

1hh lisä 550€ maksetaan eräpäivällä 30.4.2020

Lisätiedot ja kyselyt Sirpa Pihlajaniemi p.050 -4919 624 tai sirpa@enchantedlife.fi 

Kiertomatkan OHJELMA

Voi hyvin – kehon, mielen ja sielun kiertomatka Pohjois – Kaliforniaan 1.-17.6.2020

 

1.6 lento HKI klo 16.20 – SFO klo 17.20. Lentoaika 11 tuntia.

Haetaan vuokra-auto lentokentältä ja aloitetaan matka ajamalla iltavalaistun Golden Gaten läpi kohti Point Reyesiä. Ajoaika noin 1,5h. Perillä noin klo 22.00

1.-2.6 yöpyminen Point Reyesissä (1hh ja 2hh samassa paikassa)

2.6 aamupala hotellilla. Ajopäivä kohti Mendocinoa. Matkalla nähdään ainakin Kule Loklon intiaaniperinteestä kertova esittely ja Point Arenan majakka. Mahdollisuuksien mukaan uimme matkalla meressä.

Saapuminen illalla Mendocinoon.

2.-5.6 yöpyminen Mendocinossa, jossa majoitumme siis 3 yötä. 1hh majoittuvat asuvat eri paikassa kuin muut.

3.6 aamupala hotellilla. Ohjelmaan kuuluva käynti Vichy Springsin luonnonmineraalilähteillä. Mineraalilähteet parantavat kehoasi kivuista, säryistä, jopa sairauksista. Lähtö lähteille jo aamulla. Loppupäivä vapaa.

 

4.6 aamupala hotellilla. Retki Montgomery punapuumetsiin,  omat eväät mukaan. Loppupäivä vapaa.

 

5.6 aamupala hotellilla, ajopäivä Eurekaan.

 

5.-6.6 majoittuminen Eurekassa.

6.6 aamupala hotellilla. Pitkä ajopäivä Mount Shastalle, jonne saavumme illan suussa.

-matkalla käymme intiaanireservaatissa, Weavervillen lännenkylässä ja Reddingissä, joka on suurempi kaupunki ennen Mount Shastaa.

6.-14.6 majoittuminen Mount Shastalla vuokratalossa. 1hh majoittuu hotellissa.

7.6 VAPAA, mahdollisuus uintiin Siskiyou Lakella

8.6 Mineral Springs mineraalikylpylä ja vuoriretki.

9.6 VAPAA

10.6 Mc Cloud Falls ja Mc Cloudin kylä.

11.6 VAPAA

12.6 Mossbrae Falls tai Faery Falls puolipäiväretki.

13.6 VAPAA

14.6 Burney Falls kautta ajo Sacramentoon. Saapuminen illalla.

14.-16.6 yöpyminen Sacramentossa. Aamupala sisältyy hintaan. Täällä ei ole ohjattua ohjelmaa, mutta halutessa voimme tutkia kaupunkia myös yhdessä. Hotellilta mahdollisuus ostaa erikseen hemmottelupaketteja.

15.6 aamupala hotellilla ja yhteinen illallinen kaupungilla.

16.6 ajo Sacramentosta San Franciscoon, josta lento kotiin lähtee klo 19.10. Olemme kotona Suomessa 17.6 klo 15.30 paikkeilla.

 

Lue lisää Mount Shastasta:

Mount Shasta - kehotietoisuus

Mount Shastan energiat liittyvät keho- ja maatietoisuuteen hyvin vahvasti. Ne liittyvät chakroihin 1-3 ja myös ulottuvuuksiin 1-3.

Shastalla pääset siis tasapainottamaan ensimmäiseen chakraan ja ulottuvuuteen liittyvää perusturvallisuutta, luomaan turvallisesti yhteyttä omaan lemurialaiseen perheeseesi ja avautumaan muistoillesi noista ajoista. Shastalla on helppo opetella oman kehon kuuntelua ja sen neuvojen noudattamista. Tähän luo upeat puitteet ihana Berryvale luomuruokakauppa, jossa kaikki myytävä on luomua ja/tai ekologisesti valmistettua.   Tämä liittyy myös syvempään yhteyteen äiti maahan, enkä voi kuvitella parempaa paikkaa tähän kuin Mt.Shastan ikiaikainen luonto! Shastan luonto muistuttaa monin tavoin suomen luontoa, mutta on huomattavasti vanhempi. Noissa ikivanhoissa metsissä, voit nähdä ainoastaan luonnon omat muutokset ympärilläsi. Katsellessasi valtavia puita, joiden juuret työntyvät syvälle maan uumeniin ja joiden latvat kurkottavat ylös korkeuksiin, voit helposti tunnistaa luonnon valtavan kasvuenergian.

Istuessasi vuorenrinteellä ja katsellessasi taivaalla hiljakseen liiteleviä kotkia, saatat huomata myös miten maaorava tutkii tarkkaavaisena olemustasi muutaman askeleen päässä sinusta. Parhaimmassa tapauksessa hieman kauempana metsässä saatat nähdä metsäkauriin käyskentelevän perheineen, eivätkä he suuremmin häiriinny läsnäolostasi. Shastan luonto on ihmeellinen ja se on ihmeellisen läsnä kaikkialla ympärilläsi. Jo se, että pääset näkemään niin paljon luonnonvaraisesti eläviä eläimiä matkasi aikana, antaa sinulle oman elämyksensä, puhumattakaan kaikista niistä ajatuksista ja oivalluksista, joita tulet saamaan tuolla luonnon keskellä kävellessäsi. Shastan luonto siis vaikuttaa sinuun hyvin monilla eri tasoilla, etkä yksinkertaisesti pysty vastustamaan tämän ikivanhan luonnon sydäntäsi avaavaa energiaa.

Mount Shastalla saat ehkä ensimmäisen kokemuksen siitä kuka sinä oikeasti olet. Shasta hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet ja rakastaa sinua aidosti!

Toiseen chakraan ja ulottuvuuteen liittyvät sitten intohimo, luovuus  sekä luonnonhenget ja elementaalit. Olemmekin matkoillamme saaneet huikeita kokemuksia putousten äärillä, olemme avanneet sisäisiä silmiämme "näkemään" laajemmin ja nuotion ääressä olemme jakaneet kokemuksiamme ja muistojamme yhdessä. Retkikohteet opettavat kuinka juuri sinä luot omaa elämääsi sisäisten intohimojesi kautta. Tähän osaan liittyy myös energia, joka Shastalla on ainutlaatuista.

Jotkut paikat maailmassa ylläpitävät sellaista geomagneettista kenttää, että se muistuttaa värähtelyltään ja voimakkuudeltaan sellaisia elektromagneettisia lukemia, jotka voidaan saada aikaiseksi vain syvästi rukoillessa. Tämän vuoksi tällaisia paikkoja kutsutaan usein pyhiksi paikoiksi. Mount Shasta on yksi tällaisista pyhistä paikoista maan päällä ja tuo energia on hyvin helposti tunnistettavissa kaikilla olemuksesi tasoilla.

Silloin, kun hiljennyt oman itsesi äärelle tällaisessa ympäristössä ja avaat oman sydämesi ovet vastaanottamaan, tuolloin tuo tasapainoinen ja vahva värähtely, jonka tunnet ympärilläsi, siirtyy sisällesi ja luo kehoosi samantapaisen värähtelytaajuudeen, kuin mitä Shasta ylläpitää ympäristössään. Kvanttifysiikkan ja eletkromagneettisen värähtelyn lakeja tutkiessa, ei voi välttyä siltä totuudelta, että voimakkaampi värähtelykenttä vaikuttaa aina heikompaan. Joten oli siis oma eämäntilanteesi tai oma sisäinen maailmasi missä tilassa tahansa Shastalle saapuessasi, voin vakuuttaa sinut siitä, että Shastan energiat löytävät tavan avata sydämesi yhä avoimemmaksi sekä vastaanottavammaksi. Sydämesi on mahdotonta olla kuulematta Shastan rakkaudellisia värähtelyjätasoja ja ennen kuin huomaatkaan niin rakkauden sekä ilon tuntemukset sinussa ovat kasvaneet yhä suuremmiksi. Tämä on yksi niistä monista syistä minkä vuoksi pidämme Mount Shastan energioita niin valtavan vaikuttavina. Shastan energiat vaikuttavat olemukseesi automaattisesti ilman, että se vaatisi sinulta itseltäsi sen suurempaa sisäistä työskentelyä.

Kolmanteen chakraan ja ulottuvuuteen liittyvät sitten ne pelot joita emme ole vielä osanneet hyväksyä ja sitä kautta päästää irti. Kolmas ulottuvuus yhdistyy hyvin vahvasti fyysiseen kehoomme ja sen vapauttamiseen kaikesta turhasta. Mount Shasta näyttää hyvin lempeästi niitä pelkoja joita on vielä jäljellä. Itse olen saanut katsoa korkean paikan pelkojani, useammankin kerran ja joka kerralla olen oppinut siitä jotakin uutta ja kerta kerralta se on pienempi ja pienempi. Tähän kolmanteen osaan liittyvät myös Shastan fyysiset mitat sekä tarinat.

Mount Shasta on pieni vuoristokaupunki, joka sijaitsee Pohjois-Kaliforniassa Siskiyou maakunnan alueella. Kaupunki sijaitsee noin 1,1km korkeudessa merenpinnasta ja kuuluisan Mount Shastan vuoren huippu kohoaan korkeimmillaan jopa 4,3km korkeuteen saakka. Kaupungissa on vain reilu 3000 asukasta, mutta se on sitäkin vilkkaampi lomakohde niin kesällä kuin talvellakin. Shasta oli aikoinaan intiaaniheimojen asuinmaata, ennen kuin sen alueet vallattiin kullankaivajien toimesta. Nykyään kaupungin alueella näkee vain harvoin alkuperäiskansaa, mutta vuoren ympärillä ja sen lähialueilla asuu vielä tänä päivänäkin kymmenkunta eri intiaaniheimoa ja he harjoittavat vieläkin omia pyhiä rituaalejaan Shastan ympäristössä. Tämän lisäksi Shastalle on kerääntynyt paljon erilaisia uskontoryhmiä, enemmän kuin minkään muun vuoren äärelle maailmassa ja he kaikki elävät sulassa sovussa toistensa kanssa.

Shastan yhteydessä puhutaan myös legendasta, jonka mukaan Shasta-vuoren alla, maan uumenissa asustaa olentoja tuhansia vuosia sitten kadonneelta Lemurian mantereelta. Tämä tarina sai aikoinaan Mount Shastan nousemaan nopeasti erilaisten henkisten tahojen tietoisuuteen yhtenä vaikuttavimmista energiapaikoista Pohjois-Kalifornian alueella.

Lappi - valotietoisuus

Meillä on ollut halu ottaa Lappi ohjelmaamme jo aikaisemmin, mutta koskaan aika ei ole tuntunut oikealta, eikä sen aika ole vieläkään. Luotamme siihen, että kaikki tapahtuu oikeaan aikaan. Kun saimme tiedon näistä chakroista ja ulottuvuuksista joihin matkamme liittyvät, niin ymmärsimme välittömästi miksi Lapin aika ei ole vielä tullut.

Lappi edustaa niin valtavaa valotietoisuutta, että meillä ohjaajinakaan ei ole siitä vielä tarpeeksi tietoa. Sen täydellinen sanoma ei ole vielä avautunut meille, mutta se avautuu ja silloin myös sinä pääset mukaan tuohon kokemukseen. Lappi kantaa mukanaan chakrojen ja ulottuvuuksien 7-9 tietoisuutta ja tämän tiedon vastaanottamiseen tarvitsemme vielä lisää valmistautumisaikaa, itse kukin.

Miten upeaa energiaa ja mahdollisuutta oma rakas maamme kantaakaan ja on ilo sitten aikanaan tarjota tämäkin saataville.

? -paikka ja rakkaustietoisuus

VAU! Mitähän tämä tuleekaan pitämään sisällään? Tiedämme vasta, että tämä liittyy chakroihin ja ulottuvuuksiin 10-12...

 

 

Kulje kanssani kohti aitoa itseäsi!

Ole yhteydessä

Kaikki elämässä on seurausta tekemistäsi valinnoista.

Kun haluat muutosta, valitse toisin.

  • +358 (0)50 4919 624

  • sirpa@enchantedlife.fi

  • Hankasalmi ja Jyväskylä

Invalid Email
Invalid Number

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.