Mestarikoulu | Enchanted Life

Matkat

Mount Shasta - Hawaii - Lappi -

— Koe aito itsesi — Koe aito ilosi - Koe omat juuresi - 

Vuoden 2019 matkoille vielä 1 paikka molempiin, tule mukaan!

Vuodelle 2019 onkin useampi mahtava vaihtoehto, mikä niistä kutsuu juuri sinua?

Tässä alussa ovat yleistiedot matkoista, hintatietoineen ja aikatauluineen, tuolta lopusta löydät tarkemmat tiedot matkojen paikoista ja syistä miksi olemme valinneet juuri nämä paikat. Jokainen matka sisältää ohjattuja retkipäiviä, syventäviä keskusteluja ja meditaatioita. Jätämme myös runsaasti vapaata aikaa, jolloin voit tehdä mitä itse haluat tai vain olla ja nauttia maisemista. 

Kuuletko sydämessäsi vuoren kutsun vai aaltojen lempeän laulun vai haluatko kokea molemmat? Nyt se on mahdollista!

Hinnat sisältävät lennot, viisumit, majoitukset, kuljetukset kohteessa ja retkiohjelman.

Lennot Helsinki -San Fransisco (Finnair) ja SFO - Redding, josta autolla Mount Shastalle tai SFO- Maui, josta kuljetus majapaikkaan.

Mount Shasta 3-15.6.2019             Hawaii 20.5-1.6.2019                   Molemmat 20.5 - 15.6.2019 (välissä 2 vapaata päivää omatoimiseen matkailuun, jonka voit halutessasi viettää kanssamme samassa paikassa.) Huomioi, että paluupäivä on Suomessa vuorokautta myöhempi kuin tässä mainittu.

  • Koe aito itsesi *                                 * Koe aito ilosi *                                     * tuplaten aitoutta *
  • Nyt hinnat ovat seuraavat:
  •     3400 €                                                  4900 €                                                       6600 €
  • Puolet summasta maksettuna HETI ilmoittautumisen yhteydessä ja loput 28.2.2019 mennessä. . Maksuvaihtoehdot löytyvät Reijan sivuilta.

Mikäli haluat tietää jotain mikä ei selviä alla olevista teksteistä, niin laita ihmeessä viestiä: sirpa@enchantedlife.fi tai soita 050 4919 624.

Tarkemmat ohjelmasuunnitelmat molemmille matkoille näet yleisen osion jälkeen.

Yleistä matkoistamme:

Yhdessä rakkaan ystäväni ja kollegani Reija Lammin kanssa olemme vieneet Mestarikoulu ryhmiämme Mount Shastalle jo vuodesta 2014 alkaen. Tällä hetkellä me molemmat järjestämme omia koulutuksia tahoillamme, mutta nämä ohjatut matkat jatkuvat ja näköjään myös laajenevat.

Reijalle annettiin ohjattuna tieto kolmesta energiapaikasta seuraavasti: " Vuoden 2015 kesällä osallistuin koulutukseen, jossa minulla oli mahdollisuus selkeyttää itselleni oman yritykseni päämääriä sekä omia henkilökohtaisia tavoitteitani oman tietoisemman elämänkatsomukseni eteenpäin viemiseksi. Tuon koulutuksen aikana ajatuksiini nousi kaksi mielenkiintoista mielikuvaa, jotka ovat nyt vuosien saatossa heränneet eloon tärkeiden yhteistyökuvioiden tuloksena.

Ensimmäisessä mielikuvassa mieleeni piirtyi kuva kolmesta saman kokoisesta kristallista, jotka olivat erilaiset väriltään. Ensimmäinen kristalli oli tummanruskeaa savukvartsia, toinen kristalli oli puhtaan kirkas vuorikristalli ja kolmas kivi oli sinikuultava vuorikristalli. Kaikkien näiden kivien sisällä välkehti tuhansia sateenkaaren eri sävyjä. Mieleeni muodostui myös kivien merkitykset, savukvartsin edustaen Lemurian perheyhteyttä, puhtaan vuosikristallin universaalia rakkautta sekä sinikuultavan kristallin Pegasoksen viisautta. Muutamia kuukausia myöhemmin sain samaisen koulutuksen aikana seuraavan mielikuvan kolmesta eri paikasta, joihin tuolloin olin haaveillut oman retriittipaikan rakentamista ja nämä kolme vaihtoehtoa olivat Mount Shasta, Hawaiji sekä Lappi."

Tämän Reijan saaman viestin jälkeen saimme yhdessä paljon uutta tietoa liittyen Atlantikseen, Lemuriaan ja ihmisiin. Usein myös erikseen saamamme viestit ovat yhteneväisiä keskenään tai täydentävät toisen saamia viestejä.

Olemme päässeet ymmärrykseen, että kannamme mukanamme, omissa solumuistoissamme paljon suurempaa energiaperintöä, kuin olemme ehkä osanneet aavistaakaan ja tämän myötä koemme, että yhteistyö näiden vanhojen muistojen esiintuomiseksi ja muistamiseksi on erityisen tärkeää. Näiden muinaisten suurten sivilisaatioiden tuhoutumiselle aikoinaan oli hyvin merkitykselliset syyt ja uskomme, että tässä ajassa, jota nyt elämme, meidän tehtävä on muistaa nuo muinaiset energiaperintömme, jotta voisimme tehdä sovun niin itsemme kuin myös muidenkin ihmisten kanssa. Tätä päämäärää kohden emme voi kuitenkaan kulkea täysin yksin, koska se koskee meitä kaikkia niin yksilöinä kuin ihmiskuntanakin, mutta voimme aloittaa halutessamme tuon työn itsestämme ja avata sydämemme kaikille niille kokemuksille, joiden heijasteet kumpuavat edelleen noista vanhoista muistoista noilta muinaisilta ajoilta. Tätä tärkeää työtä tukemaan valikoituivat myös matkakohteemme.

Muistot ja erilaiset muistikuvat säilyvät solumuistoissamme läpi erilaisten aikakausien. Puhuessamme ihmisten kanssa ja jakaessamme omia muistikuviamme avoimesti esiin, pääsemme usein tarkastelemaan esiin noussutta teemaa erilaisista näkökulmista käsin. Uskonkin, että tämän avoimen lähestymistavan vuoksi voimme päästä yhdessä isoin askelin eteenpäin niin yksilöinä kuin ihmiskuntanakin. Jokainen tarina opettaa meille aina jotain tärkeää.

Jakaessamme omat ajatuksemme toisten ihmisten kanssa, vanhat muistot ja muistikuvat pääsevät yhdistymään ja rakentumaan kokonaisiksi muistikuviksi niin, että emme toteuttaisi omassa elämässämme ainoastaan yhtä olemuspuoltamme, vaan pääsisimme toteuttamaan koko olemuksemme kauneutta kaikilta osiltamme yhtä tasapainoisena. Tämän vuoksi tarjoamme koulutuksiin ja koulutusmatkoille osallistujille turvallisen ympäristön jakaa omat mielikuvansa sekä tunteensa esiin. Kannamme mukanamme myös hyvin vanhoja muistoja Lemurian ja Atlantiksen ajoilta ja jos emme pääse tasapainottamaan noiden aikakausien aikaisia tapahtumia omissa muistoissamme, se voi merkitä sitä, että viemme elämäämme eteenpäin vain jomman kumman energiaperinnön mukaan.

Tarkoitus ei ole edes viedä näitä vanhoja energiaperintöjä omana itsenään eteenpäin, vaan olemme tulleet siihen kohtaan omaa kehitystämme, jolloin olemme valmiita luomaan maan päälle jotain aivan uutta, jotain sellaista, joka ei ole ollut mahdollista edes tuolloin suurten muinaisten sivilisaatioiden aikaan. Täysin uuden ja tasapainoisemman elämän luominen ei kuitenkaan ole mahdollista ennen kuin kehomme, mielemme sekä sydämemme viisaus toimii saumattomasti yhdessä. Tämän vuoksi olemme koostaneet sinulle mahdollisuuden tutustua itseesi hyvin erityisillä tavoilla näiden upeiden matkojemme välityksellä.

Mount Shasta - kehotietoisuus

Mount Shastan energiat liittyvät keho- ja maatietoisuuteen hyvin vahvasti. Ne liittyvät chakroihin 1-3 ja myös ulottuvuuksiin 1-3.

Shastalla pääset siis tasapainottamaan ensimmäiseen chakraan ja ulottuvuuteen liittyvää perusturvallisuutta, luomaan turvallisesti yhteyttä omaan lemurialaiseen perheeseesi ja avautumaan muistoillesi noista ajoista. Shastalla on helppo opetella oman kehon kuuntelua ja sen neuvojen noudattamista. Tähän luo upeat puitteet ihana Berryvale luomuruokakauppa, jossa kaikki myytävä on luomua ja/tai ekologisesti valmistettua.   Tämä liittyy myös syvempään yhteyteen äiti maahan, enkä voi kuvitella parempaa paikkaa tähän kuin Mt.Shastan ikiaikainen luonto! Shastan luonto muistuttaa monin tavoin suomen luontoa, mutta on huomattavasti vanhempi. Noissa ikivanhoissa metsissä, voit nähdä ainoastaan luonnon omat muutokset ympärilläsi. Katsellessasi valtavia puita, joiden juuret työntyvät syvälle maan uumeniin ja joiden latvat kurkottavat ylös korkeuksiin, voit helposti tunnistaa luonnon valtavan kasvuenergian.

Istuessasi vuorenrinteellä ja katsellessasi taivaalla hiljakseen liiteleviä kotkia, saatat huomata myös miten maaorava tutkii tarkkaavaisena olemustasi muutaman askeleen päässä sinusta. Parhaimmassa tapauksessa hieman kauempana metsässä saatat nähdä metsäkauriin käyskentelevän perheineen, eivätkä he suuremmin häiriinny läsnäolostasi. Shastan luonto on ihmeellinen ja se on ihmeellisen läsnä kaikkialla ympärilläsi. Jo se, että pääset näkemään niin paljon luonnonvaraisesti eläviä eläimiä matkasi aikana, antaa sinulle oman elämyksensä, puhumattakaan kaikista niistä ajatuksista ja oivalluksista, joita tulet saamaan tuolla luonnon keskellä kävellessäsi. Shastan luonto siis vaikuttaa sinuun hyvin monilla eri tasoilla, etkä yksinkertaisesti pysty vastustamaan tämän ikivanhan luonnon sydäntäsi avaavaa energiaa.

Mount Shastalla saat ehkä ensimmäisen kokemuksen siitä kuka sinä oikeasti olet. Shasta hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet ja rakastaa sinua aidosti!

Toiseen chakraan ja ulottuvuuteen liittyvät sitten intohimo, luovuus  sekä luonnonhenget ja elementaalit. Olemmekin matkoillamme saaneet huikeita kokemuksia putousten äärillä, olemme avanneet sisäisiä silmiämme "näkemään" laajemmin ja nuotion ääressä olemme jakaneet kokemuksiamme ja muistojamme yhdessä. Retkikohteet opettavat kuinka juuri sinä luot omaa elämääsi sisäisten intohimojesi kautta. Tähän osaan liittyy myös energia, joka Shastalla on ainutlaatuista.

Jotkut paikat maailmassa ylläpitävät sellaista geomagneettista kenttää, että se muistuttaa värähtelyltään ja voimakkuudeltaan sellaisia elektromagneettisia lukemia, jotka voidaan saada aikaiseksi vain syvästi rukoillessa. Tämän vuoksi tällaisia paikkoja kutsutaan usein pyhiksi paikoiksi. Mount Shasta on yksi tällaisista pyhistä paikoista maan päällä ja tuo energia on hyvin helposti tunnistettavissa kaikilla olemuksesi tasoilla.

Silloin, kun hiljennyt oman itsesi äärelle tällaisessa ympäristössä ja avaat oman sydämesi ovet vastaanottamaan, tuolloin tuo tasapainoinen ja vahva värähtely, jonka tunnet ympärilläsi, siirtyy sisällesi ja luo kehoosi samantapaisen värähtelytaajuudeen, kuin mitä Shasta ylläpitää ympäristössään. Kvanttifysiikkan ja eletkromagneettisen värähtelyn lakeja tutkiessa, ei voi välttyä siltä totuudelta, että voimakkaampi värähtelykenttä vaikuttaa aina heikompaan. Joten oli siis oma eämäntilanteesi tai oma sisäinen maailmasi missä tilassa tahansa Shastalle saapuessasi, voin vakuuttaa sinut siitä, että Shastan energiat löytävät tavan avata sydämesi yhä avoimemmaksi sekä vastaanottavammaksi. Sydämesi on mahdotonta olla kuulematta Shastan rakkaudellisia värähtelyjätasoja ja ennen kuin huomaatkaan niin rakkauden sekä ilon tuntemukset sinussa ovat kasvaneet yhä suuremmiksi. Tämä on yksi niistä monista syistä minkä vuoksi pidämme Mount Shastan energioita niin valtavan vaikuttavina. Shastan energiat vaikuttavat olemukseesi automaattisesti ilman, että se vaatisi sinulta itseltäsi sen suurempaa sisäistä työskentelyä.

Kolmanteen chakraan ja ulottuvuuteen liittyvät sitten ne pelot joita emme ole vielä osanneet hyväksyä ja sitä kautta päästää irti. Kolmas ulottuvuus yhdistyy hyvin vahvasti fyysiseen kehoomme ja sen vapauttamiseen kaikesta turhasta. Mount Shasta näyttää hyvin lempeästi niitä pelkoja joita on vielä jäljellä. Itse olen saanut katsoa korkean paikan pelkojani, useammankin kerran ja joka kerralla olen oppinut siitä jotakin uutta ja kerta kerralta se on pienempi ja pienempi. Tähän kolmanteen osaan liittyvät myös Shastan fyysiset mitat sekä tarinat.

Mount Shasta on pieni vuoristokaupunki, joka sijaitsee Pohjois-Kaliforniassa Siskiyou maakunnan alueella. Kaupunki sijaitsee noin 1,1km korkeudessa merenpinnasta ja kuuluisan Mount Shastan vuoren huippu kohoaan korkeimmillaan jopa 4,3km korkeuteen saakka. Kaupungissa on vain reilu 3000 asukasta, mutta se on sitäkin vilkkaampi lomakohde niin kesällä kuin talvellakin. Shasta oli aikoinaan intiaaniheimojen asuinmaata, ennen kuin sen alueet vallattiin kullankaivajien toimesta. Nykyään kaupungin alueella näkee vain harvoin alkuperäiskansaa, mutta vuoren ympärillä ja sen lähialueilla asuu vielä tänä päivänäkin kymmenkunta eri intiaaniheimoa ja he harjoittavat vieläkin omia pyhiä rituaalejaan Shastan ympäristössä. Tämän lisäksi Shastalle on kerääntynyt paljon erilaisia uskontoryhmiä, enemmän kuin minkään muun vuoren äärelle maailmassa ja he kaikki elävät sulassa sovussa toistensa kanssa.

Shastan yhteydessä puhutaan myös legendasta, jonka mukaan Shasta-vuoren alla, maan uumenissa asustaa olentoja tuhansia vuosia sitten kadonneelta Lemurian mantereelta. Tämä tarina sai aikoinaan Mount Shastan nousemaan nopeasti erilaisten henkisten tahojen tietoisuuteen yhtenä vaikuttavimmista energiapaikoista Pohjois-Kalifornian alueella.
Vanhat tarinat kertovat myös jättimäisistä isojalkaisista sekä pienestä kansasta, jotka asustavat Shastan metsissä. Näiden kansojen puhutaan pitävän huolta luonnosta sekä eläimistä ja heidän kerrotaan auttavan aina silloin tällöin hätään jääneitä vaeltajia. Shasta tunnetaan lisäksi myös yhtenä UFO – havaintojen aktiivisimpana alueena. Shastalla ei ole näin ollen olemassa vain yhtä ja ainoaa tarinaa, vaan Shastan ympäristössä viihtyvät lukuisat erilaiset energiamaailman edustajat ja tämän vuoksi uskonkin, että Shasta kutsuu luokseen yhä uudelleen ihmisiä maailman joka kolkasta. Shastan kutsu on tosiaankin voimakas, eikä sitä ole aina helppo vastustaa. John Muirin sanoja lainaten, he jotka kuulevat tämän vuoren kutsun sydämessään, he tietävät, että heidän on pakko matkustaa Shastalle ennen kuin he saavat rauhan sydämeensä.

Yhteistyössä

Jokaisella Mount Shastan matkalla teemme jotakin yhteistyössä jonkun paikallisen toimijan kanssa. Haluamme näin saada kosketuksen Shastalla asuviin ja kannustaa heitä omassa työssään ostamalla heidän palveluitaan.

Majoitukset

Shastalla asumme yhteismajoituksessa ja oheisesta linkistä pääset katsomaan vuoden 2018 matkakotiamme. Asunnot pyrimme valitsemaan niin, että niistä voi vapaa päivinä kävellen siirtyä keskustaan. Yritämme löytää asuntoja joissa ei olisi makuuhuoneissa kokolattiamattoja ja jotka muutenkin tarjoaisivat mukavat puitteet matkallemme. Majoitus 2018.

Lennot

Olemme valinneet suoran Finnairin lennon Helsingistä San Franciscoon ja sieltä sisäisen lennon Reddingiin. Reddingistä vuokraamme sitten auton, jolla sitten käymme myös retkipaikoissa. Vuoden 2019 matkalle on luvassa 4,5 retkipäivää ja 4,5 vapaapäivää sekä matkustuspäivät. Huomioi, että kotiin palatessa olemme Suomessa vasta seuraavana päivänä eli 15.6 puolella. Matkan jälkeen on hyvä varata useampi vapaapäivä aikaerosta toipumiseen.

Ilmasto Mount Shastalla ja mitä pakata mukaan.

Mount Shastalla on erittäin lämmintä päivällä, mutta aamut ja illat saattavat olla hyvinkin viileitä. Retkikohteemme ovat suhteellisen helppokulkuisia ja pärjäät normaaleilla lenkkareilla. Hattu on syytä olla mukana helteistä auringonpaistetta lieventämään. Monissa kohteissa pääsee myös uimaan tai ainakin kastautumaan ja usein olemme käyneet myös retkipäivän jälkeen tai vapaa päivänä ihanalla Siskyou järvellä uimassa.

Suosittelemme matkustamista pelkillä käsimatkatavaroilla. Usko minua, pärjäät mainiosti niillä varusteilla mitä käsimatkatavaroihin mahtuu. Matkakodissamme on aina pyykinpesukone, joten pääset pyykkäämään vaatteitasi tarvittaessa. Neuvomme mukaan lähtijöille tarkemmin kuinka pakkaat niin, että pärjäät vain käsimatkatavaroilla. Suosittelemme tätä myös siksi, että vaihtoon ei yleensä ole jäänyt pitkää väliä ja joskus meillä on ollut jopa kiire, joten laukun hakemiselle ei edes olisi jäänyt aikaa.

Alustava ohjelma:

3.6.19 Lento Helsinki - San Fransisco. Yöpyminen San Franciscossa.

4.6 Lento SFO - Redding. Ajo Reddingistä Mount Shastalle ja majoittuminen 2-3 hengen huoneisiin.

5.6 Retkipäivä - Finding our Origin - Burney Falls

6.6 VAPAA

7.6 vielä avoin

8.6 Retkipäivä - Mountain Calling

9.6 VAPAA

10.6 Retkipäivä - Three Falls

11.6 VAPAA

12.6 Retkipäivä - Indian heritage

13.6 VAPAA

14.6 Retkipäivä - Fairy Falls

15.6 Shasta-Redding-SFO-Helsinki (Suomessa 16.6)

Minun sydämessäni soi vuoren kutsu, mutta nyt myös meren laulu on alkanut houkutella Hawajille...

Hawaii - sydäntietoisuus

Hawajin matkalle on tarjolla enää 1 paikka!

Hawaji edustaa chakroja ja ulottuvuuksia 4-6 ja jatkaa osaltaan samaa Atlantis-Lemuria -Ihmisyys teemaa, josta puhuin jo tuolla Mount Shastan osiossa. Hawaji tarjoaa niihin jokaiseen oman ainutlaatuisen näkökulmansa ja lähestymme sitä ilon kautta. Shastan tavoin Hawaji liitetään ensin lemurialaisiin enrgioihin, mutta meidän on tarkoitus tuoda itsessämme esiin nämä kaikki puolet ja Hawaji tarjoaa siihen oivan mahdollisuuden. Näennäisen leppoisuuden ja helppouden kautta pääsemme tutkimaan itseämme hyvin syviltä tasoilta ja tuomaan esiin aivan uusia olemuspuolia itsessämme.

Hawajilla avaudumme neljännen chakran ja ulottuvuuden kautta sydänyhteyteen itsemme ja toisten kanssa. Aidon ilon kautta koemme kuinka sydämemme puhuu meille - se puhuu ilon kieltä ja pääsemme näin luomaan omaa elämäämme aivan uudella tavalla.

Hawajin alkuperäiskansa tietää kuinka eletään ilon kautta ja ohjelmaamme kuuluukin mm. perinteisillä hawajilaisilla kanooteilla melomista upeissa vesissä kilpikonnia, koralleja, kaloja ja ehkä jopa delfiinejä tavaten.

Kauniiden putousten äärellä avaudumme lisää viidennen chakran ja ulottuvuuden tietoisuudelle. Tämä osio vie sinut oman totuutesi äärelle. Koet kuinka puhut omaa totuuttasi, kuinka ilmennät itseäsi ja millaisena näet maailman. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa kuinka koet ja ilmennät, mutta aina on uusi tapa itsellesi olemassa. Putoukset ja lyhyet vaellukset upeissa maisemissa avaavat sinut näkemään itsesi aivan uudella tavalla.

Matkaohjelma vie meidät kenties kokeilemaan perinteistä hawajilaista tanssia ja pääsemme kokemaan myös kehomme ilon ja vapauden kautta. Upeat auringonlaskut vievät meidät taianomaisille matkoille, jotka voimme jakaa toistemme kanssa illalla patiolla istuskellen.

Kuudennen chakran ja ulottuvuuden lahja meille on se, että avaudumme sekä omalle laajemmalle tietoisuudellemme että suoralle yhteydelle oppaisiimme ja auttajiimme, jotka kenties tulevat kaukaakin menneisyydestä tai aivan toisista ulottuvuuksista.

Valtava yläpuolellamme avautuva tähtitaivas sallii meidän matkata "kotiin", joka kenties on lähempänä kuin uskommekaan. Ehkä pääsemme kuulemaan alkuperäisen tarinan sateenkaarilapsista.... kuka tietää? Kaikki on mahdollista! Ja juuri tämä on kuudennen chakran ja ulottuvuuden suurin lahja meille.

Majoitukset

Matkakohteeksemme valikoitui Maui ja myös siellä majoitumme yhteismajoituksessa. Matkakodissamme on mahdollista laittaa ruokaa itse ja siellä on myös pyykinpesumahdollisuus. Majoittuminen on kahden hengen huoneissa ja amerikkalaiseen tapaan suurimmassa osassa huoneita on parisänky, joka tosin Amerikassa on 180cm tai jopa 200cm leveä. Jokainen huolehtii ruokailuistaan itse, koska olemme huomanneet aiemmilla matkoillamme, että jokaisen keho toimii matkoilla omalla tavallaan ja jokaisen kannattaa syödä oman kehonsa toiveiden mukaista ravintoa. Lähietäisyydeltä löytyy paljon ravintoloita, jos haluaa syödä ulkona.

Lennot

Lennämme Finnairin suoralla lennolla Helsingistä San Franciscoon, josta sisäisellä lennolla Mauille.

Ilmasto

Mauilla on erittäin lämmintä jo tuohon aikaan ja jos jatkat täältä vielä Mount Shastalle kanssamme, niin pärjäät mainiosti samoilla varusteilla. Suosittelemme, että lähdet matkaan pelkillä käsimatkatavaroilla. Niiden kanssa matkustaminen on erittäin kätevää ja usko minua, sinne mahtuu mukaan kaikki tarpeellinen kyllä. Suosittelemme tätä myös siksi, että joskus lentoihin tulee viimehetken muutoksia ja silloin ruumassa olevasta laukusta on vain haittaa ja se saattaa jopa jäädä matkalle.

Tarkempi retkiohjelma tullaan julkaisemaan myöhemmin, mutta jo tästä saat hieman osviittaa tulevasta. Myös Mauilla, Shastan tapaan, tulemme tekemään yhteistyötä paikallisten kanssa ja etsimme parhaillaan toimijoita, jotka tarjoavat perinteisiä hawajilaisia ohjelmia. Reija käy siellä jo 2018 ja mahdollisesti pääsee yhteyksiin paikallisten kanssa.

Alustava matkaohjelma:

20.5.19 Lento Helsinki - San Fransisco, jossa yöpyminen

21.5 Lento SFO - Maui, siirtyminen vuokra-autolla majapaikkaan

22.5 ohjelma vielä auki

23.5 Hula -hula

24.5 VAPAA

25.5 Sea is calling

26.5 VAPAA

27.5 Inside me - path

28.5 VAPAA

29.5 Storytelling

30.5 VAPAA

31.5 Maui - SFo lento, yöpyminen

1.6 Kotiinlähtijoille-SFO-Hki (Suomessa 2.6) Mount Shastalle tulijoilla 2 vapaa päivää

Lappi - valotietoisuus

Meillä on ollut halu ottaa Lappi ohjelmaamme jo aikaisemmin, mutta koskaan aika ei ole tuntunut oikealta, eikä sen aika ole vieläkään. Luotamme siihen, että kaikki tapahtuu oikeaan aikaan. Kun saimme tiedon näistä chakroista ja ulottuvuuksista joihin matkamme liittyvät, niin ymmärsimme välittömästi miksi Lapin aika ei ole vielä tullut.

Lappi edustaa niin valtavaa valotietoisuutta, että meillä ohjaajinakaan ei ole siitä vielä tarpeeksi tietoa. Sen täydellinen sanoma ei ole vielä avautunut meille, mutta se avautuu ja silloin myös sinä pääset mukaan tuohon kokemukseen. Lappi kantaa mukanaan chakrojen ja ulottuvuuksien 7-9 tietoisuutta ja tämän tiedon vastaanottamiseen tarvitsemme vielä lisää valmistautumisaikaa, itse kukin.

Miten upeaa energiaa ja mahdollisuutta oma rakas maamme kantaakaan ja on ilo sitten aikanaan tarjota tämäkin saataville.

? -paikka ja rakkaustietoisuus

VAU! Mitähän tämä tuleekaan pitämään sisällään? Tiedämme vasta, että tämä liittyy chakroihin ja ulottuvuuksiin 10-12...

 

 

Kulje kanssani kohti aitoa itseäsi!

Ole yhteydessä

Kaikki elämässä on seurausta tekemistäsi valinnoista.

Kun haluat muutosta, valitse toisin.

  • +358 (0)50 4919 624

  • sirpa@enchantedlife.fi

  • Hankasalmi ja Jyväskylä

Invalid Email
Invalid Number

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.