Mestarikoulu | Enchanted Life

Mestarikoulu

Koulutusten tarina — Mestarikoulu

KEVÄÄN 2018 aikana aloitamme Reijan kanssa videoviestit tulevaan koulutukseen liittyen. Pääset siis etukäteen hieman kurkistamaan mitä on luvassa. 
Tämä uusi koulutus tulee tapahtumaan livetapahtumana netissä, joten voit olla missä tahansa koulutuksen aikana!

Tämä huikea koulutus ohjaa sinut vahvaan yhteyteen itsesi kanssa sekä auttaa sinua löytämään sisäisen tasapainosi ja ylläpitämään sitä myös arkesi keskellä.

 Omalla matkallamme me ohjaajat olemme ymmärtäneet niin Lemurian kuin Atlantiksenkin tärkeyden kehityksessämme ja siksi Mestarikoulussa tarkastelemme jokaista jaksoa niin oman itsemme kuin myös lemurialaisuuden ja atlantislaisuuden näkökulmista. Toimiva kokonaisuus syntyy ihmisyyden, Lemurian ja Atlantiksen kolmiyhteydestä ja sen tasapainottamisesta.

Lemuria ilmentää feminiinistä puoltamme ja Atlantis maskuliinista puoltamme ja pystymme ymmärtämään niitä syvemmin näiden ainutlaatuisten sivilisaatioiden ja omien muistojemme kautta.

Tämä on ensimmäinen koulutus, jossa nämä kaksi tietoisuutta yhdistetään ihmisyyteemme yhdeksi ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

Ohjaajat: Reija Lammi / www.reijalammi.com ja Sirpa Pihlajaniemi / www.enchantedlife.fi

Ilmoittautumiset ja tarkemmat kurssitiedot: sirpa (at)enchantedlife.fi p. 050 4919 624 tai reija(at)reijalammi.com

Koulutuksen tarina:

Mount Shastan pyhän vuoren juurella syntyi Reija Lammin ja minun yhteinen ajatus 7 Pyhän Liekin Mestarikoulusta.

Tuon mahtavan voimapaikan energiat siunasivat aikeemme ja niinpä vuonna 2014 aloitti ensimmäinen Mestarikoulu-ryhmä oman matkansa kohti aidompaa omaa itseä.

Mestarikoulun tarkoitus on ohjata sinut aina lähemmäs ja lähemmäs itseäsi, jotta voisit elää aidossa olemuksessasi unelmiesi elämää.

Joka vuosi palaamme tuon rakkaan vuoren äärelle kaikkien niiden kanssa, jotka sydämessään tuon vuoren kutsun kuulevat.

Enchanted Life | Mestarikoulu

Tuolla matkalla voit kokea ensikosketuksen siihen millaista on elää elämääsi aidossa olemuksessasi. Tämä siksi, että vuori näkee sinut juuri sellaisena kuin olet ja rakastaa sinua pyyteettömästi! Matkoista lisää täällä.

Mestarikoulu vie sinut yhteyteen aidon itsesi kanssa ja laajentaa sinun tietoisuuttasi itsestäsi ja kyvyistäsi. Se myös avaa sinulle ovia elämäntehtäväsi tiedostamiseen.

Mestarikoulussa kannustamme sinua löytämään oman totuutesi ja uskalluksen elää elämääsi sen kautta. Meillä ei ole ideologiaa, oppia, uskontoa tai päivittäisiä rutiineja harjoitettavaksesi, sillä jokaisen tie aitoon itseen on erilainen ja ainutlaatuinen.

Mount Shasta | Enchanted Life

Ensimmäisinä sanoina kehotammekin sinua suodattamaan kaiken oman totuutesi kautta. Toki pyydämme sinua tulemaan mukaan koulutukseen avoimin mielin, sillä meidän koulutuksemme ovat kaikkea muuta kuin mihin olet tottunut tai muualla törmännyt. Me ajattelemme maailmasta hiukkasen totuttua laajemmin.

Mestarikoulu tähtää kolmiyhteyden löytämiseen ensin omassa elämässäsi ja myöhemmin koko maailmassa.

Henkilökohtaisessa elämässäsi se tarkoittaa keho-mieli-sydän —yhteyden tasapainottamista ja sen kautta elämistä joka päivä. Yksikään näistä osista ei ole toistaan tärkeämpi, vaan niistä jokaisen täytyy olla avoin ja vastaanottavainen ja toimia yhteistyössä muiden osiesi kanssa. Tämä yhteyden kautta luot uuden aidon itsesi.

Maailmassa se tarkoittaa ihminen-atlantis-lemuria —yhteyden löytämistä ja tasapainottamista. Niin pitkään olemme painottaneet aina jotakin näistä, kokonaisuuden kustannuksella, joten nyt on aika löytää rakkaus näiden kaikkien välillä.

Olemme keränneet kokemuksia jokaisesta näistä ja nyt on aika näiden kokemusten tulla yhdeksi tasapainoiseksi kokonaisuudeksi, jonka kautta luomme uuden upean maailman asuttavaksemme.

Tule mukaan luomaan uudeksi niin itsesi kuin koko maailma!

Sydämellisesti tervetuloa!

 

 

Mestarikoulun kurssilaisten mietteitä

"Erityisesti 40-kymppisenä naisena on hyvä muistaa, ettei kannata typistää itseään turhaan. On hyvä oppia olemaan turhautumatta ja osata laajentua niin isoksi luojaksi elämälleen ja arjelle, kuin oikeasti on."

"Hyvä kurssi sellaiselle, jolla on liian pitkä muisti ja tapana kantaa taakkoja. On aika muuttaa painolastien energia vapaudeksi!"

"Päätin tulla kurssille koska halusin asemoida itseni uudella tavalla kiinni elämääni."

"Mestarikoulu auttoi minua löytämään itsestäni vielä käsittelemättömät asiat ja ryhmässä, hyvän ohjauksen tuella, ne oli helpompi työstää kuin yksin."

"Koko olemusta tasapainottava kokemus. Suosittelen."

"Mount Shastan upeat, ihanat energiat kannattaa jokaisen kokea itse!"

Kulje kanssani kohti aitoa itseäsi!

Ole yhteydessä

Kaikki elämässä on seurausta tekemistäsi valinnoista.

Kun haluat muutosta, valitse toisin.

  • +358 (0)50 4919 624

  • sirpa@enchantedlife.fi

  • Hankasalmi ja Jyväskylä

Invalid Email
Invalid Number

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.