Mestarikoulu | Enchanted Life

Mestarikoulu

Koulutukset

LUMOTTU ELÄMÄ -koulutus

Tämä koulutus on suunniteltu sinulle, joka haluat mennä vielä syvemmälle ja laajemmalle omassa kehityksessäsi ja olet valmis avautumaan unelmaelämällesi. Tässä koulutuksessa keskitymme intohimon palauttamiseen elämääsi, ilon pulppuilemiseen, arkesi sujuvuuteen ja siihen kuinka osaat olla läsnä hetkessä ja sitä kautta luot elämääsi jokaisessa hetkessä tasapainoisesta tilasta käsin.

Tämä koulutus koostuu viidestä (5) jaksosta ja voit osallistua niihin jaksoihin, jotka sinua eniten kutsuvat. Toki saat parhaimmat tulokset osallistumalla kaikkiin ja silloin saat myös henkilökohtaista ohjausta minulta sähköpostitse tapaamisten väliajoilla. Henkilökohtaisen ohjauksen aiheen saat itse valita niistä asioista joita jaksolla käsittelimme.

Koulutuksen tapaamispaikka on Jyväskylässä ja se päätetään osallistujamäärän selvittyä. Ota päivään mukaan omat eväät. Tarjolla on kuitenkin teetä / kahvia ja jotakin pientä purtavaa päivän aikana.

Voit myös osallistua vain yhteen tai useampaan yksittäiseen jaksoon, mutta silloin, et voi saada näitä väliajalla olevia henkilökohtaisia ohjauksia samaan hintaan. Tällöin voit ostaa ohjauksen erikseen tälle yhdelle jaksolle.

Lisätiedot ja kysymykset joko puh. 050 4919 624 tai sirpa(at)enchantedlife.fi

La 14.9.2019 klo 10.30 – 15.30 KEHON JA MIELEN UUDET KYVYT

Energiahoito itselle ja läheisille. Energian näkeminen luonnossa ja toisissa, energiamaailmalle avautuminen. Luonnon ja elementaalien viestit apuna arjessa. Kanavointi itselle.

La 2.11.2019 klo 10.30-15.30 KORTIT  KERTOVAT

Oraakkelikorttien käyttäminen apuna viestien ymmärtämisessä. Orakkeli- ja enkelikorttien ero. Harjoittelemme erilaisilla orakkelikorttipakoilla viestien vastaanottamista. Opit kysymään kysymykset oikeilla tavoilla ja tulkitsemaan myös korttien kuvista suoraan ennen kuin luet tekstin. Saat tietoa mitä pakasta ”hyppäävä” kortti merkitsee ja miksi minusta ylösalaisin oleva kortti kertoo aina enemmän kuin normaali kortti. Mahdollisuus ostaa joitakin käyttämiämme pakkoja omaksi.

Tämä jakso pidetään kotonani Palokassa. Ilmoittele, jos tarvitset kyytijärjestelyjä keskustasta.

Ma 6.1.2020 klo 10.30-15.30 AKAASINEN KIRJASTO

Mitä sinusta on talletettuna tähän maailmankaikkeuden tietopankkiin? Teemme useita vierailuja omaan akaasiseen kirjastoosi ja tutkimme mitkä asiat vaikuttavat vielä nykyhetkeesi ja mitä niiden muuttamiseksi voi tehdä.  Saat päivän aikana ohjausta myös  siitä kuinka muutat menneisyyden tämän hetken kautta ja kuinka luot itsellesi rakkaudellisen tulevaisuuden.

La 7.3.2020 klo 10.30-15.30 TASAPAINOINEN JA LUOVA PARISUHDE

Voit osallistua jaksoon olitpa parisuhteessa tai et, sillä jakso liittyy myös parisuhteeseen itsesi kanssa. Miten luot parisuhteestasi tasapainoisen ja luovan? Mitä osaa chakrajärjestelmä näyttelee parisuhteessa ja mitkä ovat kenenkin ”vastuualueet” yhteiselossa ja miten voit korjata tilanteen, jos vastuut on jaettu ”väärin”?

La 16.5.2020 klo 10.30 – 15.30 PALUU RAKKAUTEEN.

Kaikki on yhtä. Sinä olet kaikissa ja kaikki on sinussa, ei ole erillisyyttä, ei yksinäisyyttä. Näe itsesi ja ympäröivä maailma rakkauden kautta. Uskalla olla näkyvä, uskalla olla aito! Syväluotaavia meditaatioita, useita erilaisia päivän aikana. Ykseyden avaamista itsesi kanssa.

Osallistumismaksu 111€ / hlö / jakso. Maksetaan etukäteen ostamalla ko.jakso verkkokaupastani tai suorittamalla maksu tililleni viimeistään jaksoviikon maanantaina. Osallistutko kaikkiin? Valitse silloin hieman edullisempi kokopaketti hintaan 500€.

Kysy myös tarjousta loppujaksoista, jos et ehtinyt mukaan ensimmäiseen.

Erillinen henkilökohtainen ohjaus yhteen osallistumaasi jaksoon sähköpostitse hintaan 50€. Voit ostaa tämän vain osallistuttuasi ensin jaksolle.

Ilmoittaudu erilliseen jaksoon viimeistään jaksoviikon maanantaina.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Sirpa / 050-4919 624 tai sirpa@enchantedlife.fi

 

 

Mestarikoulutun tarina:

Mount Shastan pyhän vuoren juurella syntyi Reija Lammin ja minun yhteinen ajatus 7 Pyhän Liekin Mestarikoulusta.

Tuon mahtavan voimapaikan energiat siunasivat aikeemme ja niinpä vuonna 2014 aloitti ensimmäinen Mestarikoulu-ryhmä oman matkansa kohti aidompaa omaa itseä.

Mestarikoulun tarkoitus on ohjata sinut aina lähemmäs ja lähemmäs itseäsi, jotta voisit elää aidossa olemuksessasi unelmiesi elämää.

Joka vuosi palaamme tuon rakkaan vuoren äärelle kaikkien niiden kanssa, jotka sydämessään tuon vuoren kutsun kuulevat.

Enchanted Life | Mestarikoulu

Tuolla matkalla voit kokea ensikosketuksen siihen millaista on elää elämääsi aidossa olemuksessasi. Tämä siksi, että vuori näkee sinut juuri sellaisena kuin olet ja rakastaa sinua pyyteettömästi! Matkoista lisää täällä.

Mestarikoulu vie sinut yhteyteen aidon itsesi kanssa ja laajentaa sinun tietoisuuttasi itsestäsi ja kyvyistäsi. Se myös avaa sinulle ovia elämäntehtäväsi tiedostamiseen.

Mestarikoulussa kannustamme sinua löytämään oman totuutesi ja uskalluksen elää elämääsi sen kautta. Meillä ei ole ideologiaa, oppia, uskontoa tai päivittäisiä rutiineja harjoitettavaksesi, sillä jokaisen tie aitoon itseen on erilainen ja ainutlaatuinen.

Mount Shasta | Enchanted Life

Ensimmäisinä sanoina kehotammekin sinua suodattamaan kaiken oman totuutesi kautta. Toki pyydämme sinua tulemaan mukaan koulutukseen avoimin mielin, sillä meidän koulutuksemme ovat kaikkea muuta kuin mihin olet tottunut tai muualla törmännyt. Me ajattelemme maailmasta hiukkasen totuttua laajemmin.

Mestarikoulu tähtää kolmiyhteyden löytämiseen ensin omassa elämässäsi ja myöhemmin koko maailmassa.

Henkilökohtaisessa elämässäsi se tarkoittaa keho-mieli-sydän —yhteyden tasapainottamista ja sen kautta elämistä joka päivä. Yksikään näistä osista ei ole toistaan tärkeämpi, vaan niistä jokaisen täytyy olla avoin ja vastaanottavainen ja toimia yhteistyössä muiden osiesi kanssa. Tämä yhteyden kautta luot uuden aidon itsesi.

Maailmassa se tarkoittaa ihminen-atlantis-lemuria —yhteyden löytämistä ja tasapainottamista. Niin pitkään olemme painottaneet aina jotakin näistä, kokonaisuuden kustannuksella, joten nyt on aika löytää rakkaus näiden kaikkien välillä.

Olemme keränneet kokemuksia jokaisesta näistä ja nyt on aika näiden kokemusten tulla yhdeksi tasapainoiseksi kokonaisuudeksi, jonka kautta luomme uuden upean maailman asuttavaksemme.

Tule mukaan luomaan uudeksi niin itsesi kuin koko maailma!

Sydämellisesti tervetuloa!

 

 

Mestarikoulun kurssilaisten mietteitä

"Erityisesti 40-kymppisenä naisena on hyvä muistaa, ettei kannata typistää itseään turhaan. On hyvä oppia olemaan turhautumatta ja osata laajentua niin isoksi luojaksi elämälleen ja arjelle, kuin oikeasti on."

"Hyvä kurssi sellaiselle, jolla on liian pitkä muisti ja tapana kantaa taakkoja. On aika muuttaa painolastien energia vapaudeksi!"

"Päätin tulla kurssille koska halusin asemoida itseni uudella tavalla kiinni elämääni."

"Mestarikoulu auttoi minua löytämään itsestäni vielä käsittelemättömät asiat ja ryhmässä, hyvän ohjauksen tuella, ne oli helpompi työstää kuin yksin."

"Koko olemusta tasapainottava kokemus. Suosittelen."

"Mount Shastan upeat, ihanat energiat kannattaa jokaisen kokea itse!"

Kulje kanssani kohti aitoa itseäsi!

Ole yhteydessä

Kaikki elämässä on seurausta tekemistäsi valinnoista.

Kun haluat muutosta, valitse toisin.

  • +358 (0)50 4919 624

  • sirpa@enchantedlife.fi

  • Hankasalmi ja Jyväskylä

Invalid Email
Invalid Number

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.